DATAS TECHNOLOGY – ПЛАТИНОВИЙ ПАРТНЕР КОНФЕРЕНЦІЇ IDC IT SECURITY ROADSHOW 2015

DATAS TECHNOLOGY – ПЛАТИНОВИЙ ПАРТНЕР КОНФЕРЕНЦІЇ IDC IT SECURITY ROADSHOW 2015

Компанія Datas Technology виступила партнером конференції з безпеки IDC IT Security Roadshow 2015. Конференція проходила в Києві 18 лютого 2015 року та була присвячена сучасним підходам та заходам у сфері інформаційної безпеки. IDC IT Security Roadshow 2015 збирає провідних спеціалістів з інформаційних технологій та кібербезпеки, незалежних експертів, практиків та спеціальних гостей з закордону.

Темою доповіді Datas Technology на конференції стали питання інсайдерських загроз та методи захисту інформаційних ресурсів компаній від таких загроз. На прикладі рішення для захисту інформації Trustifier KSE (Kernel Security Enforcer) було детально розглянуто методи протидії внутрішнім загрозам та захисту від несанкціонованого доступу до інформації.

Увагу учасників конференції також привернула експозиція ІТ-рішень від Datas Technology, що включала таки напрямки, як: сучасні рішення для розпізнавання осіб, рішення для розпізнавання та аналітики автономерів, детальний огляд рішення для кібербезпеки Trustifier KSE.

Детальна інформація про IDC IT Security Roadshow 2015 >>>

поділися новиною