DATAS TECHNOLOGY УСПІШНО ЗАКІНЧИЛА ДРУГУ ФАЗУ ПРОЕКТУ РОЗШИРЕННЯ ІНТЕРНЕТ-БАНКІНГУ ДЛЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ У «BANK RESPUBLIKA», АЗЕРБАЙДЖАН І ПРИСТУПИВ ДО ТРЕТЬОЇ

DATAS TECHNOLOGY УСПІШНО ЗАКІНЧИЛА ДРУГУ ФАЗУ ПРОЕКТУ РОЗШИРЕННЯ ІНТЕРНЕТ-БАНКІНГУ ДЛЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ У «BANK RESPUBLIKA», АЗЕРБАЙДЖАН І ПРИСТУПИВ ДО ТРЕТЬОЇ

DATAS Technology продовжує розширення успішно функціонуючої в промисловій експлуатації системи дистанційного обслуговування клієнтів власної розробки для юридичних осіб в «BANK RESPUBLIKA», АЗЕРБАЙДЖАН.

Успішно запущена друга фаза проекту, що включає в себе такий функціонал, як «Зарплатний проект», функціонал «Еквайрінга», розширення кредитного модуля, а також потужний модуль для сповіщення користувача.

Зарплатний проект дозволяє користувачеві самостійно завантажувати в Інтернет Банкінгу зарплатні відомості та проводити повний ланцюжок внутрішніх погоджень, згідно налаштованого процесу для його юридичної особи.

Функціонал «Еквайрінга» дозволяє користувачеві зручно працювати з одним або декількома еквайринговими контрактами, торговими точками і конкретними терміналами. Отримувати виписки по терміналах, групам терміналів, а також деталі по ним.

Розширення кредитного модуля дозволяє користувачеві бачити все в зручній табличній формі або вивантажувати в файли різних форматів інформацію про графік погашень кредитних контрактів з деталізацією, а також за графіком фактичних погашень з детальною інформацією про прострочення тощо.

Користувачеві став доступний найпотужніший модуль повідомлень, що дозволяє йому самостійно налаштовувати повідомлення для цікавих йому подій в системі, таких як:

  • Виконання платежу банком
  • Відхилення платежу банком
  • Платіж надійшов користувачеві на авторизацію
  • Платіж повернутий авторизатором на доопрацювання
  • Оплата за кредитом або його закриття
  • Нарахування відсотків за депозитом або його закінчення
  • Зміна повноважень користувача
  • Вхід користувача в систему

Всі фінансові повідомлення можна налаштовувати в розрізі рахунків і розмірів транзакцій. Користувач може налаштувати кожне повідомлення на зручній для нього мові та отримувати його на один або кілька контактів по різних каналах зв’язку одночасно.

Відразу після завершення робіт над другою фазою проекту команда DATAS Technology приступила до реалізації наступної. Однією з цікавих завдань третьої фази є розробка API Інтернет банкінгу для його інтеграції в ERP систему клієнтів. Даний функціонал дозволить клієнтам проводити фінансові транзакції безпосередньо зі своїх промислових ERP систем без необхідності їх вивантаження / завантаження або ручного введення дани в Інтернет Банкінг.

поділися новиною