ЕКСПЕРТИ DATAS TECHNOLOGY: ЯК ПІДВИЩИТИ ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КОРПОРАТИВНИХ БІЗНЕС-ДОДАТКІВ

ЕКСПЕРТИ DATAS TECHNOLOGY: ЯК ПІДВИЩИТИ ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КОРПОРАТИВНИХ БІЗНЕС-ДОДАТКІВ

Експерти DATAS Technology провели навчальний семінар для фахівців з банків України. У фокусі семінару були питання ефективної адаптації користувачів і професійне використання ними корпоративних бізнес-додатків. Семінар відбувся 3 квітня 2015 г, в готелі Radisson Blu Hotel Podil, в Києві.

«Сучасні технології дозволяють вирішити безліч завдань, але вони як і раніше залишаються інструментом у руках користувача, – зазначає Сергій Тарасенко, генеральний директор DATAS Technology. – Саме від рівня знань і вмінь користувача залежить, чи буде використано повністю весь спектр функціоналу ІТ-рішень і бізнес-додатків в компанії. У кінцевому рахунку, навички користувачів систем визначають успішність чи ні вкладених інвестицій в бізнес-додатки.

На семінарі ми представили сучасне рішення електронної підтримки користувачів EpilogueSystems. Понад 450 великих корпоративних клієнтів по всьому світу використовують EpilogueSystems з метою швидкої адаптації користувачів до нового ПЗ, економії часу на навчанні (до 50%), зниження часу на отримання підтримки кінцевими користувачем і зменшення навантаження на службу підтримки (до 40%).

На семінарі крім теоретичної частини під час практичної демонстрації ми спільно в експертами українських банків створювали документи підтримки для користувачів ПЗ, яке використовується в наших банках. Зокрема, CS – ОДБ «B2» і «Jet B2».

Ми впевнені, що дане рішення затребуване не тільки в банках, але у всіх великих компаніях, незалежно від сектора економіки, в якому вони працюють »

Більш детальна інформація про рішення EpilogueSystems

поділися новиною