КЛАСТЕРИЗАЦІЯ СИСТЕМИ EGAR E4 BANKING В МТС БАНКУ ЗБІЛЬШИЛА ПОТЕНЦІАЛ КРЕДИТНОГО КОНВЕЄРА

КЛАСТЕРИЗАЦІЯ СИСТЕМИ EGAR E4 BANKING В МТС БАНКУ ЗБІЛЬШИЛА ПОТЕНЦІАЛ КРЕДИТНОГО КОНВЕЄРА

Фахівці компанії EGAR Technology виконали в МТС Банку роботи по кластеризації фронт- і мідл-офісного рішення по автоматизації кредитування, розгорнутого на платформі EGAR E4 Banking.
В рамках проекту кластеризації, що включає в тому числі реструктуризацію серверної інфраструктури, побудованої на технологіях Oracle, була значно підвищена продуктивність роботи системи EGAR E4 Banking, яка істотно визначає потенціал всього кредитного конвеєра МТС Банку. Була покращена надійність системи з урахуванням її цілодобової роботи і широкого територіального покриття – від Центрального регіону Росії до Далекого Сходу.
Для Банку фахівцями EGAR Technology була розроблена архітектура рішення, що дозволяє задовольнити багаторазово збільшені вимоги до обсягу оброблюваних кредитних заявок, виконані необхідні доопрацювання для забезпечення балансування і безперервної обробки заявок, реалізовано взаємодію з інтеграційною кластерною шиною. Спільно з фахівцями Банку було здійснено функціональне і навантажувальне тестування оновленого рішення.
Віце-президент, керівник ІТ-Блоку ВАТ «МТС-Банк» Вадим Мамаєв зазначає: «Завдання масштабування зростаючого бізнесу МТС Банку в сегменті кредитування багато в чому вирішується саме за рахунок якості технологічної платформи. Проект по кластеризації системи EGAR E4 Banking, що автоматизує бізнес-процеси фронт-і мідл-офісу, істотно збільшить пропускну здатність і надійність роботи кредитного конвеєра і дасть можливість підтримати зростання обсягів кредитування у всій мережі філій Банку. Компанія EGAR Technology, що виконала проектні роботи на високому професійному рівні, вже не один рік успішно підтримує репутацію надійного технологічного партнера МТС Банку».
«МТС Банк є носієм одного з найбільш впізнаваних брендів Росії і одночасно провідним універсальним банком федерального масштабу, – коментує керівник Департаменту системної інтеграції EGAR Technology Олексій Матукін. – Ми вдячні керівництву Банку та його фахівцям за багаторічну плідну співпрацю і можливість зробити свій внесок у реалізацію амбітних планів кредитної організації на російському ринку».
EGAR E4 Banking – система автоматизації банківських бізнес-процесів, що активно використовується лідерами російського фінансового ринку, насамперед у сегменті роздрібного банкінгу. В основі EGAR E4 Banking лежить сучасна J2EE-платформа, яка спирається на переваги SOA-архітектури та технологічного стека Oracle і забезпечує високі показники продуктивності та масштабованості розроблених рішень, а також легкість їх оновлення і підтримки.
Інтеграційні підрозділи EGAR Technology надають широкий спектр послуг з аудиту, проектування, розробки та інтеграції бізнес-додатків як на платформах власної розробки, так і з використанням рішень від провідних світових виробників в сегменті ІТ, включаючи технічну підтримку систем і організацію централізованого моніторингу бізнес-операцій і ІТ-інфраструктури організації.
Про ВАТ «МТС-Банк»
Відкрите акціонерне товариство «МТС-Банк» (раніше АКБ «МБРР» (ВАТ)) – універсальний комерційний банк федерального масштабу, що входить до числа найбільших банків Росії. Веде свою діяльність з 1993 року. Генеральна ліцензія Банку Росії на здійснення банківських операцій № 2268 від 13.02.2012 року. Банк має усі ліцензії, необхідні для здійснення банківської діяльності, а також є учасником системи страхування внесків з 2005 року.
Основні акціонери: АФК «Система», ВАТ «МТС».
МТС Банк надає повний спектр банківських послуг приватним особам, здійснює комплексне обслуговування великих корпоративних клієнтів, малого та середнього бізнесу, активно працює на ринку інвестиційних послуг.
Мережа філій МТС Банку охоплює 90 населених пунктів у 42 найбільших регіонах Росії. МТС Банк є також акціонером East-West United Bank SA, розташованого в Люксембурзі.
Інтернет сайт – www.mtsbank.ru.

поділися новиною