DATAS TECHNOLOGY СРІБНИЙ ПАРТНЕР IDC DAY KYIV: SECURITY FORUM 2016

DATAS TECHNOLOGY СРІБНИЙ ПАРТНЕР IDC DAY KYIV: SECURITY FORUM 2016

DATAS Technology став срібним партнером конференції IDC Day Kyiv: Security Forum 2016, що проходила у Києві 17 лютого 2016. Цьогорічна конференція IDC Day Kyiv: Security Forum 2016 була присвячена пріоритетам інформаційної безпеки в умовах цифрової трансформації бізнесу, хронічного недофінансування ІТ у вітчизняних компаніях та пошуку балансу між відкритістю, доступністю та безпекою, потребою в гнучкості та необхідністю стандартизації.

Безпека та контроль службової інформації були ключовими темами доповіді Михайла Нещерета, провідного спеціалісту DATAS Technology. Учасники обговорили питання, як в умовах постійного зростання обсягу даних та документів, в компаніях забезпечити виконання регламентів інформаційної безпеки.

Які є ІТ-рішення для автоматичної класифікації службової та конфіденційної інформації та забезпечення її безпеки? Яким шляхом можна досягнути істотного зниження йнсайдерського витоку інформації? Вищезазначені питання були розглянуті на прикладі роботи системи RightsWATCH (компанія розробник Watchful Software).

Основними темами IDC Day Kyiv: Security Forum 2016 стали такі, як: перестороги та реальні загрози пов’язані з порушенням конфіденційності, цілісності та доступності корпоративних даних; наслідки активного застосування мобільних, хмарних та віртуалізованих середовищ; практичні підходи до захисту інформації, баланс доступності та безпеки; оцінка ефективності інвестицій в ІБ; управління ризиками в часи активної трансформації бізнесу; міжнародні, українські та галузеві вимоги до захисту інформації; безпека критичних систем; нові завдання ІБ в рамках «Інтернету Речей».

Докладніше про IDC Day Kyiv: Security Forum 2016 http://idcitsecurity.com/kyiv_ua

поділися новиною