EGAR TECHNOLOGY УКРАЇНА БУДЕ ПРАЦЮВАТИ ПІД НОВИМ БРЕНДОМ DATAS TECHNOLOGY

EGAR TECHNOLOGY УКРАЇНА БУДЕ ПРАЦЮВАТИ ПІД НОВИМ БРЕНДОМ DATAS TECHNOLOGY

З 1 січня 2015 компанія EGAR Technology Україна буде працювати під новим брендом DATAS Technology. У перехідний період з 16 грудня 2014 року по 1 січня 2015 компанія використовуватиме обидва бренди – DATAS Technology та EGAR Technology.

16 грудня 2015 EGAR Technology Україна спільно з аналітичним агентством IDC Україна проводять прес-конференцію.

Сергій Тарасенко, генеральний директор EGAR Technology Україна, вперше оголосить про перехід компанії під новий бренд DATAS Technology, а також розповість про вихід компанії на нові ринки і унікальні можливості для трансферу інноваційних технологій в Україні.

В рамках прес-конференції Володимир Поздняков, голова представництва IDC в Україні, розповість про динаміку українського ІТ ринку, представить оцінку його поточного стану і позначить основні фактори, що сприяють росту ІТ галузі в найближчі роки.

В рамках мобільної експозиції інновацій, учасники прес-конференції зможуть взяти участь у демонстраціях і на власному досвіді перевірити роботу систем безпеки телефонних розмов і СМС, познайомитися з унікальною технологією біометрії, дізнатися про аналітичні системи для роботи з автономерами.

Захід відбудеться 16 грудня 2014 з 12:00 до 14:00 в конференц-залі №6 на 2-oм поверсі готелю Radisson Blu Podil (вул. Братська 17-19, Київ).

Контакти для акредитації: Надія Дорошенко, IDC Україна

поділися новиною