У ТОВ КБ «УРАЛФІНАНС» ВПРОВАДЖЕНО СИСТЕМУ EGAR E4 BANKING ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ РОЗДРІБНОГО КРЕДИТУВАННЯ

У ТОВ КБ «УРАЛФІНАНС» ВПРОВАДЖЕНО СИСТЕМУ EGAR E4 BANKING ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ РОЗДРІБНОГО КРЕДИТУВАННЯ

Компанія EGAR Technology успішно завершила в банку «Уралфінанс» впровадження системи автоматизації бізнес-процесів роздрібного кредитування, програмну основу якої склала платформа EGAR E4 Banking.

В рамках проекту, відповідно до вимог Банку, фахівцями EGAR Technology була проведена настройка технологічної платформи EGAR E4 Banking і розроблені інтеграційні інтерфейси з АБС Банку та бюро кредитних історій. Також була виконана повна міграція даних з раніше використовуваної системи, що дозволило вивести її з експлуатації.

Розгорнуте в Банку рішення на основі EGAR E4 Banking забезпечує наскрізну автоматизацію існуючих бізнес-процесів роздрібного кредитування, надає розвинений інструментарій для їх самостійної розробки та модифікації, дозволяє оперативно підключати нові точки продажів.

Начальник Управління роздрібного кредитування ТОВ КБ «Уралфінанс» Марія Нікуліна зазначає: «Платформа EGAR E4 Banking забезпечила Банк необхідною технологічною базою для динамічного розвитку роздрібного бізнесу. Спрощення та прискорення процесу видачі кредитів, досягнуте в рамках проекту автоматизації, заощаджує час наших клієнтів і робить їх обслуговування більш комфортним. Фахівці EGAR Technology проявили професійні компетенції в галузі банківських продуктів, процесів і технологій, успішно і вчасно виконавши проектні роботи».

Олексій Матукін, заступник генерального директора, керівник Департаменту системної інтеграції та бізнес-рішень EGAR Technology, додає: «Банк «Уралфінанс» робить помітний внесок в економічний розвиток Уральського регіону, успішно поєднує організаційні та технологічні можливості для досягнення високого рівня клієнтського обслуговування. Ми вдячні керівництву та проектній команді Банку за плідну співпрацю і розраховуємо на тривалі партнерські відносини».

EGAR E4 Banking – система автоматизації банківських бізнес-процесів, що активно використовується лідерами російського фінансового ринку, насамперед у сегменті роздрібного банкінгу. В основі EGAR E4 Banking лежить сучасна J2EE-платформа, яка спирається на переваги SOA-архітектури та технологічного стека продуктів Oracle і забезпечує високі показники продуктивності та масштабованості розроблених рішень, а також легкість їх оновлення і підтримки.

Про банк «Уралфінанс»

ТОВ Комерційний банк «Уралфінанс» – регіональний фінансовий інститут з Єкатеринбурга, зосереджений на всебічному банківському обслуговуванні фізичних осіб і представників малого та середнього бізнесу.

Реалізуючи своє призначення, банк «Уралфінанс» націлений на задоволення всебічних запитів кожного клієнта, його сім’ї та бізнесу. Пріоритетною умовою своєї роботи Банк визначає високу якість і різноманітність послуг, що надаються.

При обслуговуванні кожного клієнта ТОВ КБ «Уралфінанс» спирається на 5 основних своїх переваг і принципів: персональний підхід, заснований на принципі «за кожним зверненням стоїть людина», гнучкі умови кредитування і приваблива процентна політика, оперативність у прийнятті необхідних для клієнта рішень і комфортні умови обслуговування.

поділися новиною