EGAR TECHNOLOGY РОЗШИРИВ СПЕКТР КОМПЕТЕНЦІЙ В ОБЛАСТІ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА БІОМЕТРІЇ

EGAR TECHNOLOGY РОЗШИРИВ СПЕКТР КОМПЕТЕНЦІЙ В ОБЛАСТІ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА БІОМЕТРІЇ

Експерти EGAR Technology Україна (DATAS Technology з 1 січня 2015 р.) пройшли поглиблений кваліфікаційний курс з рішень в області ідентифікації та біометрії, організований партнером EGAR Україна компанією Vigilant Solutions. Кваліфікаційний курс включив в себе навчання спеціалістів EGAR Україна впровадженню та сервісній підтримці таких систем: рішення з розпізнавання та аналітики автомобільних номерів, розпізнавання та каталогізації осіб. Навчання та сертифікація експертів EGAR Україна відбулися в тренінговому центрі Vigilant, Каліфорнія, США.
«Дані рішення є дуже важливими ланками в системах безпеки і контролю. Безпеки, як на державному рівні, так і на рівні підприємства. Наприклад, система з розпізнавання та аналітики автомобільних номерів є незамінним інструментом для роботи міліції, служб безпеки державних та комерційних об’єктів, слідчих органів, кредитно-розшукових агентств. Це ж рішення знаходить застосування на контрольно-пропускних пунктах, в логістичних компаніях», – коментує Сергій Тарасенко, Генеральний директор EGAR Technology Україна.
В основі системи розпізнавання осіб закладений математичний алгоритм, розроблений компанією Vigilant Solutions. За результатами розпізнавання осіб цей алгоритм визнаний одним з найбільш достовірних у світі. Спектр застосування цього рішення також широкий – прикордонно-пропускні пункти, міліція, розшук, служби безпеки, системи взаємодії з клієнтами компаній.
Володіючи настільки глибокою кваліфікацією наші експерти EGAR Україна надають весь цикл послуг – від розробки ТЗ і впровадження до сервісного супроводу. Також наші спеціалісти забезпечують інтеграцію даних рішень з ІТ-системами замовника».

* З 1 січня 2015 року компанія EGAR Technology Україна працює під брендом DATAS Technology.

поділися новиною