DATAS TECHNOLOGY ЗБЕРЕГЛА ЛІДЕРСЬКІ ПОЗИЦІЇ НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУ ІТ-ПОСЛУГ

DATAS TECHNOLOGY ЗБЕРЕГЛА ЛІДЕРСЬКІ ПОЗИЦІЇ НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУ ІТ-ПОСЛУГ

У 2014 році DATAS Technology зберегла лідерські позиції на ринку ІТ-послуг України, згідно з підсумками дослідження компанії IDC Ukraine. Серед компаній, що надають ІТ-послуги в Україні, DATAS Technology є компанією №1 у сфері «Консалтингу з інформаційних систем» (Information System Consulting), з часткою ринку 33,5%, і у сфері «Аутсорсингу управління додатками» (Application Management Outsourcing ), з часткою ринку 39,1%.

«На всіх нас відбивається непроста ситуація в Україні, немає такого сектора економіки, для якого 2014 рік був легким. Для мене і команди DATAS Technology це означало ще більше працювати, навчатися новим технологіям та рішенням, продовжувати пошук нових для ринку ІТ-рішень, тестувати і локалізувати їх для України, – коментує Сергій Тарасенко, Генеральний директор DATAS Technology. Разом із традиційним спектром послуг для банків і фінансових інститутів, в 2014 році ми суттєво розшили наші сервіси для клієнтів в таких областях як захист даних і кібербезпека в цілому, розпізнавання та біометрія.

Завзятість і труд нашої команди дозволили нам зберегти лідерські позиції на українському ринку ІТ-послуг у 2014 році. Високий рейтинг компанія DATAS Technology показала не тільки в сфері «Консалтингу з інформаційних систем» і «Аутсорсингу управління додатками», але і в таких сферах, як «Системна інтеграція» (Systems Integration), займаючи 2 місце в загальному заліку; в області «Консалтингу і кастомізації додатків» (Application Consulting and Customization) – №3, з часткою 6,4%. В цілому на українському ринку ІТ-послуг частка DATAS Technology становить 6,1% і №4 у загальному рейтингу компаній».

поділися новиною