DATAS TECHNOLOGY ПРЕДСТАВЛЯЄ: КІБЕРБЕЗПЕКА КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

DATAS TECHNOLOGY ПРЕДСТАВЛЯЄ: КІБЕРБЕЗПЕКА КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

Системи АСУ ТП (SCADA / ICS) вимагають особливої ​​уваги з боку інформаційної безпеки, тому шо потенційні кібератаки й зловживання співробітників можуть привести до катастрофічних наслідків, починаючи від втрати конфіденційної інформації і аж до порушення технологічного процесу і великих аварій та катастроф.

DATAS Technology спільно з Radiflow впроваджує рішення, спрямовані на забезпечення безпеки для критично важливих інфраструктурних об’єктів, таких як енергопостачання, нафта, газ, міська інфраструктура, транспортна інфраструктура тощо.

Послуги з безпеки АСУ ТП (SCADA) критичної інфраструктури включають в себе: проведення дослідження об’єктів на предмет вразливостей, розробку рекомендацій та плану з впровадження кіберзахисту конкретних об’єктів від внутрішніх і зовнішніх загроз.

Рішеннями Radiflow містять комплексний набір інструментів безпеки та різні моделі розгортання (Шлюзи, IDS) для захисту промислових протоколів (SCADA DPI). Рішення виявляють як відомі кібератаки, так і невідомі аномалії, підтримують дистанційне керування, відповідають промисловим стандартам (EPRI, NCCOE, NIST і т.д.), підтримують масштабування, побудову нової архітектури та роботу успадкованих систем.

Рішення Radiflow вже пройшли успішне пілотне тестування та впроваджені в ряді енергетичних об’єктів в Україні.

DATAS Technology є ексклюзивним постачальником рішень і обладнання Radiflow в Україні.

поділися новиною