DATAS TECHNOLOGY ПІДПИСАВ УГОДУ ПРО ПАРТНЕРСТВО З КОМПАНІЄЮ VERINT

DATAS TECHNOLOGY ПІДПИСАВ УГОДУ ПРО ПАРТНЕРСТВО З КОМПАНІЄЮ VERINT

DATAS Technology підписав угоду про партнерство з компанією Verint. Компанія Verint® (NASDAQ: VRNT) є світовим лідером у сфері рішень Actionable Intelligence. Рішення Verint спрямовані на допомогу компаніям у трьох основних напрямках, а саме оптимізація роботи з клієнтами, збір даних для забезпечення безпеки, а також захист від шахрайства і ризиків та дотримання законодавчих норм.

«Партнерство DATAS Technology із Verint істотно збагачує спектр рішень, що ми пропонуємо для клієнтів, – зазначає Сергій Тарасенко, генеральний директор DATAS Technology. – Нашим клієнтами є переважно великі компанії, ІТ-системи яких накопичують та обробляють величезні обсяги інформації кожного дня. Саме тому для них є необхідними аналітичні інструменти, що здатні надавати інтегровану інформацію у реальному часі, а також бути придатними для оптимізації процесу розслідувань.

Системи відеоаналітики та ситуаційні центри на базі рішень Verint стануть в пригоді службам безпеки державних установ, критичної інфраструктури та стратегічних об’єктів, а також комерційних установ. Аналітичні системи відео й голосу дозволяють підвищити не тільки рівень фізичної безпеки установи, а також застосувати ці дані у боротьбі із шахрайством у банківській сфері та рітейлі, оптимізувати маркетингові стратегії та роботу персоналу, підвищити рівень продажів компанії» .

Докладніше про компанію Verint http://www.verint.com

поділися новиною