ПОСЛУГИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО КОНСАЛТИНГУ EGAR TECHNOLOGY ДЛЯ БАНКУ ХОУМ КРЕДИТ: ПІДСУМКИ ДВОРІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

ПОСЛУГИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО КОНСАЛТИНГУ EGAR TECHNOLOGY ДЛЯ БАНКУ ХОУМ КРЕДИТ: ПІДСУМКИ ДВОРІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

Компанія EGAR Technology, яка виступає в ролі технологічного партнера Банку Хоум Кредит з розвитку ІТ-інфраструктури, підводить підсумки дворічного співробітництва з Банком, що займає на сьогоднішній день лідируючі позиції на ринку фінансового роздробу Росії.

Співпраця EGAR Technology c Банком Хоум Кредит стартувала в листопаді 2011 року з проекту по організації централізованого моніторингу продуктивності додатків, які відносяться до числа критично важливих для Банку. Потім, паралельно з розвитком функціоналу цього рішення і збільшенням числа підключених до моніторингу інформаційних систем, компанія почала надавати кредитній організації консалтингові послуги за такими напрямками, як аудит і оптимізація ІТ-ландшафту, інтеграція та розвиток функціональних можливостей бізнес-додатків, підтримка систем і аутстаффінг. За підсумками дворічного співробітництва фахівці EGAR Technology в Банку взяли участь більш ніж в 10 різних проектах.

Бізнес-аналітики EGAR Technology зробили свій внесок у реалізацію проектів з впровадження різних банківських додатків, від фронтальних до мідл-та бек-офісу. Фахівцями компанії були виконані функціональні доопрацювання інтернет-банку, АБС, додатків для обробки карткових операцій, а також платформи для трейдингу та контролю лімітів, розробленої EGAR Technology.

Точкою докладання зусиль технічних консультантів і архітекторів EGAR Technology став широкий спектр рішень на стороні Банку, реалізованих на технологіях Oracle Fusion Middleware, що забезпечують взаємодію банківських інформаційних систем в рамках єдиної ІТ-платформи, таких як інтеграційна сервісна шина і кластерні рішення для серверів додатків.

У процесі впровадження на стороні Банку системи моніторингу, побудованої на продуктах CA Тechnologies, був активно задіяний центр компетенцій EGAR Technology за рішеннями цього вендора.

Директор з інформаційних технологій Банку Хоум Кредит Олексій Євтушенко зазначає: «Фахівці EGAR Technology успішно реалізували неординарний проект з розгортання системи моніторингу ключових додатків, який після двох років розвитку набув закінченого вигляду і відіграє помітну роль у забезпеченні надійності та безперервності банківських бізнес-процесів. Подальше розширення нашої співпраці з EGAR Technology будується багато в чому на набутій довірі до компанії і повноті компетенцій її фахівців у різних предметних областях банківської діяльності, архітектурі і технологіях, зокрема, в технологіях Oracle Fusion Middleware».

CEO EGAR Technology Геннадій Іоффе доповнює: «Потужна технологічна база Банку Хоум Кредит, яка безперервно системно розвивається, залишається запорукою успіху цієї кредитної організації у розвитку роздробу. Будучи одним з найпомітніших гравців на ринку роздрібного кредитування в Росії, в 2013 році Банк Хоум Кредит увійшов до десятки найбільших банків Росії і за обсягом депозитів фізичних осіб. Ми вдячні керівництву і фахівцям Банку за плідну співпрацю і бачимо в цій кредитнїй організації свого стратегічного партнера».

Інтеграційні підрозділи EGAR Technology надають послуги з аудиту, проектування та інтеграції бізнес-додатків як на платформах власної розробки компанії, так і з використанням рішень від провідних світових виробників в сегменті ІТ, включаючи технічну підтримку систем і організацію централізованого моніторингу бізнес-операцій та ІТ-інфраструктури організації.

EGAR Technology є Платиновим Партнером Oracle, що підтвердив 13 спеціалізацій по продуктах Oracle, а також авторизованим партнером компанії CA Technologies.

Товарні знаки

Oracle і Java є зареєстрованими товарними знаками корпорації Oracle та/або компаній, які входять до неї. Інші найменування можуть бути товарними знаками відповідних власників.

поділися новиною