EGAR TECHNOLOGY УКРАЇНА ВИЗНАНА ЖУРНАЛОМ «БАНКІР» КРАЩОЮ ІТ-КОМПАНІЄЮ З РОЗРОБКИ КОРПОРАТИВНИХ СИСТЕМ ДЛЯ БЮДЖЕТНОГО УПРАВЛІННЯ

EGAR TECHNOLOGY УКРАЇНА ВИЗНАНА ЖУРНАЛОМ «БАНКІР» КРАЩОЮ ІТ-КОМПАНІЄЮ З РОЗРОБКИ КОРПОРАТИВНИХ СИСТЕМ ДЛЯ БЮДЖЕТНОГО УПРАВЛІННЯ

Журнал «Банкір» представив підсумки I Міжнародного конкурсу «Професійна премія в сфері банківських технологій, обладнання та послуг-2013». Компанія EGAR Technology Україна (DATAS Technology з 1 січня 2015 р.) визнана переможцем у номінації «Краща корпоративна система бюджетного управління», конкурс у якій проводився серед компаній-розробників IT-систем цього напрямку.

«Ми вдячні нашим клієнтам за довіру і за високу оцінку нашого професіоналізму. Експертиза нашої компанії в області бюджетного управління і планування включає десятки реалізованих проектів для банків і холдингів. Також на базі нашого Центру компетенцій в області бюджетування та аналізу даних ми надаємо нашим клієнтам сервіси побудови тестових моделей з урахуванням специфіки бізнесу їхніх компаній. Практика побудови тестових моделей, що працюють в реальному часі з реальними даними клієнта, дозволяє побудувати оптимальні системи для управління бюджетуванням, планування та аналізу даних замовника. Ми обіцяємо не зменшувати темп і надавати тільки кращі послуги і продукти нашим клієнтам, – зазначив Сергій Тарасенко, Генеральний директор EGAR Technology Україна.

Нагородження переможців конкурсу проходило в рамках I Міжнародної конференції «Ключові тренди банківського рітейлу та готівково-грошового обігу – 2013», що проходила в Києві 9 жовтня 2013.

* З 1 січня 2015 року компанія EGAR Technology Україна працює під брендом DATAS Technology.

поділися новиною