IOT СКАНЕР ВІД SENTINELONE

IOT СКАНЕР ВІД SENTINELONE

Ми раді вам повідомити що SentinelOne розробляє новий функціонал, IoT Detection and Response або просо Ranger, який планується вийти в реліз на початку березня.

З кожним днем ​​кількість IoT пристроїв збільшується, і в більшій частині з них відсутній будь-який захист. На даний момент, корпоративні служби безпеки не мають можливості розгортати програмне забезпечення на цих пристроях, що призводить до повної відсутності обізнаності і можливості проводити точну інвентаризацію мережі.

Ranger вирішує цю критичну проблему, надаючи видимість корпоративної мережі, дає їм змогу стати безпечними і відбивати атаки ззовні і один від одного, без втручань з боку.

Використовуючи машинне навчання для моніторингу і контролю доступу для кожного IoT девайса, SentinelOne вирішує проблему, яку раніше не реально було реалізувати в таких масштабах. Технологія може не тільки профілювати знайдені пристрої, надаючи повну видимість мережі, але і мінімізувати ризики.

Ця перша і наймасштабніша технологія в своєму роді, яка дозволяє автоматично захищати себе і оповіщати про знайдені вразливості, шкідливих пристроях і аномальних активностях.

Ключовою перевагою є те, що не потрібно встановлювати додаткове програмне забезпечення, даний функціонал буде вбудований в вже використовувані агенти на ваших комп’ютерах.

#SentinelOne#IoT#Ranger#Cybersecurity#Datas_technology
https://www.sentinelone.com/blog/sentinelone-ranger-iot/

поділися новиною