АНОНС: EGAR TECHNOLOGY ПРЕДСТАВИТЬ СУЧАСНІ ГАЛУЗЕВІ РІШЕННЯ ДЛЯ НОВОГО ПОКОЛІННЯ БАНКІВ НА І МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «КЛЮЧОВІ ТРЕНДИ БАНКІВСЬКОГО РІТЕЙЛУ»

АНОНС: EGAR TECHNOLOGY ПРЕДСТАВИТЬ СУЧАСНІ ГАЛУЗЕВІ РІШЕННЯ ДЛЯ НОВОГО ПОКОЛІННЯ БАНКІВ НА І МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «КЛЮЧОВІ ТРЕНДИ БАНКІВСЬКОГО РІТЕЙЛУ»

9 жовтня 2013 в Києві пройде І Міжнародна конференція “Ключові тренди банківського рітейлу та готівково-грошового обігу – 2013”. Конференція присвячена таким питанням як: тенденції та перспективи розвитку банківського рітейлу; нові банківські продукти та послуги у сфері рітейлу, програми лояльності; інфраструктура банківського самообслуговування і його подальший розвиток; розвиток дистанційного банківського обслуговування; роль інноваційних технологій у розвитку сучасного рітейлу; автоматизація обробки готівки та інші питання.
Учасники конференції – Голови Правлінь банків, заступники голів правлінь з роздрібного бізнесу, керівники відповідних департаментів та підрозділів банків, керівники компаній-постачальників.
У доповіді «Нове покоління банків» Віталій Гержан, керівник проектів EGAR Technology Україна, представить сучасні галузеві рішення і продукти для розвитку роздрібного бізнесу банків. Доповідь буде заснована на практичних прикладах з досвіду банків України та СНД, а так само кращих світових практик.
І Міжнародна конференція “Ключові тренди банківського рітейлу та готівково-грошового обігу – 2013” відбудеться 9 жовтня 2013 р., м. Київ, ROYAL Congress Hotel 5 *, вул. Молодогвардійська, 32.

Детальніше про захід та реєстрація >>>

поділися новиною